Категорії Інформація
Каси Додати подію
Верка Сердючка
24 травня 2023

Верка Сердючка

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

PLANET.TT HALLE GASOMETER
Guglgasse 8 1110 Wien Wien, Austria

Про подію

- Акція! 1 квиток +1квиток = 3 квитка! Поспішай

* акція діє лише на квитки категорії FAN

VERKA SERDUCHKA & BAND: зустрічай зіркову команду у Відні

Концерт Вєрки Сердючки та її бенду у Відні відбудеться 9 березня, і це буде незвичайна подія, адже вона має два чудові приводи бути такою:

Перший привід – весна та, звичайно, любов! Щоб прокинутись від зимового сну, потрібно на всю включити позитивну музику та пісні, а творчість Вєрки Сердючки — саме те, що треба!

Привід другий – день народження української «Супер-зірку». Так, вам не почулося. 1991 року 8 березня на сцені Полтавського театру народився образ Вєрки Сердючки. Але це секрет, бо співачка впевнена, що їй вдалося приховати свій вік, а святкувати будемо повноліття.

Тому у Відні команда Вєрки буде грати з подвійним ентузіазмом найулюбленіші ваші хіти та дарувати жарти. А вам залишається просто купити квитки, і круто, що це ви можете зробити онлайн на цій сторінці.

Хапай друзів та бігом на концерт

Що казати? VERKA SERDUCHKA & BAND вміють запалити аудиторію, бо їх концерти – це щось нереально позитивне. Якісний звук, жива музика, яскраве шоу з харизматичними артистами змусить вас стерти підошву на черевиках, бо танців буде багато, а ще розтопити лід та зацвісти перші квіти.

Ба більше, кожен концерт Вєрки Сердючки — це аншлаг, а подія у Відні не стане винятком. Тому зустрінемось й будемо святкувати разом!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код